Over ons

personal training waddinxveen

QUENTIN VAKKERS

Leuk om kennis met je te maken!

Mijn passie voor trainen is al erg vroeg ontstaan. Vroeger zocht ik het hele internet af om alles over het lichaam te weten te komen. Na mijn opleiding bij het Korps Mariniers ging ik verder in personal training. Tijdens mijn opleiding heb ik ook extra cursussen gevolgd om mijn trainingsvisie optimaal te maken, die ik dan uiteindelijk kon toepassen in de praktijk. Na het afronden van de opleiding heb ik mijn certificaten en diploma’s behaald wat mij nu maakt tot een allround personal trainer. Daarnaast beschik ik over certificaten die internationaal erkend zijn.

Internationaal gecertificeerd Personal trainer

Revalidatie trainer
Gecertificeerd Sportmasseur
Voedingsdeskundige
Eigenaar QVVIE Personal training

personal training Waddinxveen
personal training waddinxveen

Missie

Mijn droom is om elke generatie te helpen om persoonlijke groei te stimuleren, zowel geestelijk, mentaal als fysiek. Mijn missie is om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen en iets achter te laten waar je de rest van je leven iets aan zal hebben. Het begint bij balans. Door samen de juiste balans te vinden zal je nooit meer terug vallen in je oude gewoontes. Wij helpen je die verandering te maken, de doelstellingen te halen en het kunnen behouden van een gezonde leefstijl. Samen maken wij het verschil en zetten we die stap vooruit!

Voedingsadvies

personal training Waddinxveen

Bewuste voedingskeuzes zijn net zo belangrijk als een goede training. Daarom gaan we ook aan de slag met jouw voeding. 

Via de app gaan we je voeding tracken zodat zichtbaar wordt waar verbetering mogelijk is. Zo haal je eerder jouw doelen! 

Onze leden krijgen wekelijks meerdere updates over hun voedingsplan in de QVVIE app. Hierbij geven wij jou advies, tips en sturing om jou gezond en efficiënt de week door te helpen. 

QVVIE Personal Training is dé personal trainer in Waddinxveen en Boskoop. Kies vandaag nog voor echt resultaat!

© 2021 QVvie Personal Training